tisdag 29 juli 2008

Hedda reser hemifrån

Jag har lovat att skriva om mina klänningstjejer men jag är en usel bloggare på bättringsvägen :o) Ska det vara så förtvilat svårt att få till en blogg i veckan? Det ska från och med nu - kanske bli så.

I alla fall - här har är nu Hedda. Det var förstås inte alls meingen att Hedda skulle få vara först ut, men dessa flickor lever sitt eget liv och Hedda var den som tog kommandot. Alla elva tjejer visades upp på marknaden i månadsskiftet maj-juni men nu har det hänt att de allihop håller på att få något på huvudet och kring handleder och vrister. Jag skulle börja med Dagny men hon kunde eller ville inte bestämma sig för hur hon skulle ha det. Det kunde Hedda :o)

Hon älskar sina fransar och det fick bli grunden för ränder på längen i olika färger på mössan såväl som på puls- och benvärmare. Själva klänningen är tvärrandig i olika gröna färger för både Hedda och jag tror att grönt blir poppis i höst. För att liva upp det hela och komplettera allt det grön så satte jag dit några lila och cerise ränder också både på tvären och i fransarna. Allt i bomullsgarn. Det blev så här fint. Hedda är supernöjd.


Hedda är rödhårig och gillar verkligen att dansa. Hon dansar allt och ofta, salsa, tango, vals, schottis, hambo, balett och alt vad du kan komma på. I dag har hon rest ifrån mig till sin första utställning i Helsingborg. Som tur är har hon sällskap av Anneli som varit med förr. Anneli är lite vild av sig så det är inte säkert att hon är så stort stöd när jag tänker efter :o) Det blir spännande att se om de kommer tillbaka.