tisdag 1 september 2009

Precis bredvid ett fantastiskt klätterträd...

... hade jag mitt stånd på Upmarket - Konsthantverkscentrums marknad i samband med Kulturkalaset i Göteborg i mitten av augusti. I år höll vi till i Trädgårdsföreningen för första gången och det var väldigt lyckat. Jag visade stickade sjalar, mössor och smycken.


Mitten på augusti och nu är det redan september. Vad har jag gjort under den tiden? Jo jag har städat och städat och fått ordning på alla tyger och alla garner och helt plötsligt har min vävstol kommit fram. Den har varit helt indränkt i korgar, påsar och lådor med garner mer eller mindre sorterat eller kanske rent av osorterat. Nu är det i alla fall ordning, det är mätt och vägt och nedskrivet. Jag har hittat tyger som jag glömt och garner som jag inte ens kom ihåg att jag hade. Nu ska jag sätta upp en väv, jag ska börja sy som jag tänkt så länge och jag ska börja sticka igen. Jag har nämligen haft en behövlig semester från -nästan- allt stickande under hela augusti.
Som avbrott i allt städande så har jag varit tillsammans med dessa två fantastiska, underbara personer.

5 kommentarer:

Mange sa...

Som om det skulle vara vila, det!

teresa sa...

När jag läser på din blogg så vaknar plötsligt kreativiteten - sådana fanatastiskt härliga grejer du gör!

Susilull sa...

Såna där städningar behövs emellanåt, för att ladda om på något vis.
Igår rensade jag igenom hela mitt mönsterarkiv, sorterade i bättre ordning, slängde sånt jag visste att jag inte skulle göra - och genast känns allt bättre.
Snart skall garnlagret få sig en genomgång också!
I år missade jag tyvärr Kulturkalaset, hade varit kul att se dina härliga alster igen!

OttoPippi sa...

:-) :-) :-)

Johanna o Hanna sa...

Hej.

Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.

Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?

När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.

Vem ansvarar för att köpet går igenom?

När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.

Kostnader

Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på info@hantverksmarknaden.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.

Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.

Varma hälsningar

Hanna och Johanna