måndag 24 november 2008

Änligen har Andrea fått spela huvudrollen

Andrea är typiskt den där personen som man väljer sist i brännboll (och alla andra lekar). Hon är den som sitter panelhöna på skoldanserna (och alla andra danser). Men hon är lite tuff också och bjuder friskt upp när det är damernas. Även om hon inte har så mycket för det. Hon är lite klumpig och snubblar och ramlar ofta och råkar ut för andra olyckor, som gör att hon måste uppsöka akuten för både det ena och det andra. Två bilar har hon totaltkvaddat och hennes cykel får punktering stup i kvarten. Men trots allt så har hon ett glatt humör och hon håller på att växa upp från den fula ankungen till en blommig någonting.

Jag måste erkänna att jag har haft med Andrea till ett par utställningar men i sista stund valt att inte hänga upp henne och hon har fått åka med hem igen.

Det här är Andreas kit av mössa, hals- puls- och benvärmare. Typiskt henne i olika färger. Och vad mera är - typiskt Andrea att när hon väl får vara med på bild så klantar hon till det så att pulsvärmarna hamnar på fötterna och benvärmarna på händerna. Fattar du att jag tänker mig för innan Andrea får spela huvudrollen.

Men så i alla fall under årets vecka på Jul i Nordstan så fick Andrea vara den som lyste och den som det var ljus på. Nu ska hon gå på Rondo och dansa och tror att hon kommer att bli uppbjuden.


PS - lite typiskt så har Andrea glömt sina pulsvärmare :-)

6 kommentarer:

Solveig Lövendahl sa...

Stackars Andrea! Skönt att hon fick synas till slut!

OttoPippi sa...

Jag är så himla glad för Andreas skull!! :-) :-)

MonicaHansen sa...

Andrea är jättefin!

Stubbetufsa sa...

For et herlig antrekk! Jeg ble helt satt ut - tror jeg må lage meg noe sånt, eller er jeg for gammel, lita og rund????
Fine sider du har!

ewa-christine sa...

Otroligt vackert..........helt betagande!!

Katrin sa...

Till Stubbetufsa. Det är just för oss "gamla och runda" som Andrea passar så bra. Vi blir så vackra och behöver inte bekymra oss över en extra valk.