måndag 20 april 2009

ECOqueen...

... kan jag kanske inte precis påstå att jag är - men jag försöker i alla fall att vara ekologisk när det är genomförbart. Jag är till och med med på utställningen Fair Fashion? på Nordiska museet. Jag antar att jag får vara nöjd men visst blev jag besviken på att bara ett par benvärmare kom med av det jag skickade upp. Fast å andra sidan gör jag alltid för mycket och för många av allting.
I alla fall så hade jag ingen aning om hur dessa benvärmare presenterades. Jag hade planerat att åka upp till Stockholm när museet hade en specialhelg men av olika anledningar blev det inte så. Men till min stora glädje fick jag ett tips om att benvärmarna var med på bild i tidningen ECOqueen nr 2. Tack snälla, snälla för det tipset.
Två gånger fick jag bläddra igenom tidningen innan jag hittade mina benvärmare längst ner på den gulklädda dockan. Det lustiga med det är att när jag första gången bläddrade i tidningen så tittade jag på bilden och tänkte "jaha där är den installationen som jag såg i TV när jag förgäves försökte hitta mina grejor - den är ju kul men varför ska den vara med överallt".
Andra gången lusläste jag även texten och då står det så här i den svarta rutan:
ÅTERANVÄNT. Flätade rep blir ett spännande halsband. Den gula morgonrocken är second hand. Benvärmarna har textilkonstnären Katrin Bawah stickat. Som bottenfärg har hon använt ett svart ullgarn, införskaffat av hennes moster i mitten av 1950-talet.
Så visst får jag vara nöjd med den reklamen - och dessutom var jag ju med i TV.

Jag köper och läser många tidningar men detta missade jag och dessutom missade jag att jag var med i Aftonbladet den 11 september 2008 på ett 2-sidors uppslag med titeln "Aviga och räta - helrätt i höst". Det var min kära syster som uppmärksammade detta. Denna gången var det stickade armband som visades upp så här.


4 kommentarer:

OttoPippi sa...

Ja jösse ja!!! Media vill bara HA oss hela tiden! Suck!! :-) :-) :-)

OttoPippi sa...

Hej!!
Du har en utmaning att anta om du vill "hemma hos mig" :-)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區