lördag 25 juli 2009

En hektisk månad

I morgon är sista dagen på en väldigt intensiv 4 veckors period. Den började den 25 juni då jag i två omgångar släpade tre stora kassar med stickade kläder, käppar att hänga upp dem på, stege, hylla (delbar) och min fina men tunga verktygsväska på pendeltåget till Nordstan i Göteborg för att delta i Hantverk & Design. Denna första vecka tillsammans med Ottopippis fina barnkläder.

Så här såg det ut vecka 27.


Veckan därpå planerade jag, packade bilen full med vävar och stickade kläder, åkte till Värmland, hängde utställning på Sundsbergs Gård i Sunne och hade vernissage på lördagen. Jag bloggar om den utställningen snart.
På söndagen stormade mina underbara barnbarn, två treåriga flickor in hemma hos mig och ropade glatt: "Häj äj vi. Vi ska vaja hos dej många dagaj" En hel fantastisk vecka var de hos mig och H ända till söndagen därpå. Som tur är så sover de bra för däremellan är det full fart.
Dagen därpå på måndagen - i måndags - så gjorde jag min andra vecka på Hantverk & Design i Nordstan och då såg det ut så här.

Under veckorna i Nordstan visade jag för första gången upp Mössan Heidi (och armbandet Blomma som jag också snart ska blogga om).
Heidi är en riktig bra bad-hair-day-mössa som kan bäras och stukas till på olika sätt. Hon är i bomull så det går alldeles utmärkt att ha henne på hela dagen på jobbet (beror på jobbet förstås). Jag har stickat 20 stycken Heidi efter samma grundbeskrivning men i olika färger och i olika garnkvaliteter så att de alla är olika ändå. Jag är som bekant inte massproduktionens drottning. Men lite kul var det ändå att jobba så för en gångs skull. Det är bara att välja vilken Heidi du tycker bäst om.