onsdag 29 juli 2009

En himla massa armband

Jag gillar blommor och jag tycker att mina stickade blommor är så fina. Jag har använt dem på mössor, pannband, halsdukar och pulsvärmare tidigare, men nu ville jag göra dem i bomull och som ett armband. Själva armbandet är ribbstickat ca 5 cm brett. Blomman är rätstickad med tre lager blad.


Precis som med mössan Heidi så använde jag samma mönster i olika färger och olika garnkvaliteter. Så här många armband blev det till slut + några till som inte var klara vid fototillfället. Detta är armband BLOMMA.

Jag har också andra modeller av armband så här kommer en kavalkad med armbanden
Band, Berlock, Cirkel, Kedja, Prick i flera varianter, Pärla, Rund, Spets, Udd, Unik och Veck.

5 kommentarer:

Pixi sa...

Gud vad många fina armand du gjort ,gillar din sida ,sparar dej direkt!!=)

disa sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

肉羹麵Jason sa...

cool!very creative!avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,情色

Anonym sa...

Blommorna är helt fantastiska! Jag letar febrilt efter beskrivning av hur man stickar blommor, och det enda svar jag får är att virka dem. Men jag kan inte virka alls, så det blidde inga blommor. Kan du lägga ut en beskrivning (eller en länk till en sådan) av dessa blommorna?

Katrin sa...

Hej
Mönster till blommorna kan du köpa av mig för 50:-. Jag har designat dem och använder dem både i bomull och i ull till olika sorters plagg.