tisdag 12 augusti 2008

Gladys ska till Kronhusgården

Gladys är en mycket glad och positiv tjej som tycker att allt ordnar sig till slut. Men hon blev riktigt sur och arg när jag bestämde att hennes klänning skulle bli ljusrosa eller skär som hon uttryckte det. Hon sa också att hon skulle totalvägra att ta på sig en SKÄR klänning :o(

Men när klänningen var klar med alla sina 27 instickade ränder i olika färger så blev Gladys överlycklig och tyckte att den var urläcker och cool. "Det ordnade sig" sa hon :o)

Gladys gillade också de enkla rätstickade smalrandiga tillbehören - pannband, lösa ärmar och benvärmare. Hon vill hela tiden ha alltihop på sig.
Jag har också beslutat att Gladys får följa med mig till Konsthantverkscentrums konsthantverksmarknad på Kronhusgården i Göteborg nu den 15-17 augusti. Vi står i marknadsstånd 32. Vilka andra tjejr som ska med ska jag tänka vidare på. Dagny tror jag och Florence och någon mer. Dessutom en massa mössor och annat smått. Vi syns där.

1 kommentar:

OttoPippi sa...

Jag förstår faktiskt Gladys. Skära klänningar är verkligeninget kul! Men den här är ju helfrän!!! Vad roligt att vi skall ha med henne till Kronhuset!!! Undrar just om du har någon liten affisch eller nåt om det som jag kan lägga ut på min blogg???