söndag 12 oktober 2008

Erika ska lysa i höstmörkret

Så här färgstarkt vill jag möta hösten och det novembergråa diset. Den gula ponchon Erika får ersätta solen de molniga dagarna och lysa ikapp med den de soliga. Erika visar här på bilden sina nya tillbehör eftersom de gamla har försvunnit ut i världen. Kompisen den himmelsblåa Andrea har också sitt kit nr 2, men henne ska jag prata om en anna dag. tack för att ni ställer upp sommodeller K och O. Erika har hängt med ett tag nu och fått sin del av beundran över den vackra blombuketten som är stickad och inte broderadoch som är nästan lika fin på avigsidan. Det är jag väldigt stolt över.
Erika har blommor både bak och fram och en rutig bård i blommornas färger nertill och runt sidorna. De nya tillbehören är enfärgade - gula - och resårstickade med påsydda stickade blommor i rosa och blått.
De gamla hade försår också gult som botten men men instickade moucher i cerise, rostrött och blått. Jag har så himla svårt att sticka samma sak igen så när jag ska göra ett nytt kit för att ersätta det gamla som blivit sålt så blir det allt som oftast helt annorlunda. Som här. Och det går precis lika bra.

Här vill jag tillsammmans med syster M visa att man minsann inte behöver vara ung för att passa i mina kläder. Jag vill att de ska vara ålderlösa.

3 kommentarer:

OttoPippi sa...

Gamla goa Erika!!!

MonicaHansen sa...

Hösten ska ha mycket färg:)

rino sa...

oj vad vackert, vilka färgbomber!