onsdag 7 januari 2009

Andrea får en chans till

På lördag är det vernissage på en tröjutställning hos Konsthantverkarna i Karlstad. Jag antar att det blir tröjor av alla möjliga sorter. 20 utställare visar upp till 5 tröjor var. Jag kommer att åka dit i nästa vecka så det kommer antagligen bilder så småningom om jag nu kommer ihåg att ladda kameran och inte tappar den i golvet fler gånger för det tål den nog inte. :-).


Jag har (förstås) skickat in 5 tröjor fast jag bara hade tänkt skicka 3. Jag håller på att lära mig att begränsa mig även om jag är svårlärd. Ja, tröjor och tröjor förresten. Jag har skickat två bautastora bussaronger som ändå sitter så snyggt på smala och normala personer men som också kan användas av tjockisar.

Det här är Alexandra. Hon är en ny bekantskap för er och nästan för mig också. Alexandra är nämligen en plugghäst!! I alla fall så gillar hon att läsa kurser på universitet och högskolor. Någon examen har hon inte tagit än fast hon nu varit i Borås i två år och pluggat på högskolan där och innan dess studerat här i Göteborg. Sitt allra första framträdande gjorde hon på en doktorspromovering (heter det så?) för några år sen och hon tror nog att hon också ska få en doktorshatt någon gång. Jag misstänker starkt att hon sökt flera kurser på universitetet i Karlstad och att det var därför som hon tjatade så att få komma med.

Andrea som faktiskt gjorde succe på julmarknaden i Nordstan får en chans till att riktigt visa vad hon går för. Hon har haft vinterkräksjukan under helgerna men börjar nu att komma iform igen.
Fortsättning följer - det var ytterligare tre tröjor som åkte till Karlstad.

Så här snygga är de på.

1 kommentar:

Stubbetufsa sa...

Hei, Katrin! Jeg liker Alexandra også! Andrea kommer til å gjøre det stort. Lykke til i Karlstad! Du er spesiell!! Klem!