onsdag 2 juni 2010

Den spännande historien om min SR-tröja

Annonsbilden från H&M talar om att den 20 februari kommer kläder i design Sonia Rykiel att börja säljas. Sonia Rykiel som är min idol och inspiration. Gissa om jag ska stå och hänga på låset för en sån tröja vill jag ha. Jag bara måste. Den är bara så läcker. Dessutom kommer det att finnas läckra barnkläder. Jag ska köpa det till mina barnbarn.


Vad hände då den 20 februari i år. Jo det här. Det snöade - det snöade och var snöstorm och det snöade lite till. Dessutom gick det inga tåg in till stan. Jag var insnöad och kunde inte komma någonstans. Först på måndag förmiddag var jag på H&M och det som då fanns kvar var tre par strumpor för barn och någon klänning som var för liten till och med för skyltdockan. Och armband. Hur besviken som helst köpte jag några armband och två par strumpor till barnbarnen.
För att ändå muntra upp mig bestämde jag mig för att sticka en tröja själv med nästan samma färger. Så här blev den. Om någon vecka ska jag lägga ut beskrivningen på min hemsida.
Rätt så nöjd var jag men ......I slutet av mars fyller jag år. Barnbarnen och jag bakar chokladtårta för nu ska vi fira. När jag öppnar paketet från min dotter så börjar jag nästan gråta. Denna underbara kvinna har blockat och traderat och hittat en äkta riktig Sonia Rykiel-tröja som hon köpt åt mig. Kan det bli bättre.
Detta är min alldeles egen. Visst är den snygg!!! Snyggare!Och så levde jag lycklig i alla mina dagar. Snipp, snapp, snut så var denna saga slut.

PS. Barnbarn tycker strumporna är jättesköna.

1 kommentar:

OttoPippi sa...

:-) :-) :-) Det är en saga för god för att vara sann nästan :-) :-) :-) Tänk att jag kunde HÅLLA MIG ända tills födelsedagen. :-) :-)

PS! Barnbarnen älskar sin strumpor och tycker att de är sååå fina.