måndag 13 september 2010

Färgstarka årstider

Vernissagen är avklarad. Jag har åkt tåg fram och tillbaka till Ystad med alla mina pryttlar och helt utan missöden och bara ett byte. Jag är lite knäpp men jag tycker att det är så himla kul att åka kollektivt till mina utställningar och kånka på diverse oformliga bagage. Jag tycker det är kul att fästa trådar också så det finns säkert någon lista som jag kan hamna på.
Jag är nöjd med hur utställningen är presenterad. Jag visste att det var en liten lokal och jag har aldrig tidigare trängt ihop mina fågelskrämmor så här. Det blev något nytt och det är alltid kul. Här ovan är det vinter och där hänger Blenda, Bojan och Malena.

Här under har det blivit vår och det visar väldigt tydligt Ursula, Hedda och Älva. Hedda är så lycklig för hon har fått nya puls- och benvärmare.Förtroendet att visa upp den härliga sommaren får Barbara och Gladys som du ser tillsammans. Till sommaren hör också Alma med hon hänger lite för sig själv och är inte med på bild.
Höst-väggen var den knepigaste att hänga för den bestod av tre fönster. Då fick det bli så här. Alldeles nya Tindra med sina härliga prickar och gamla kära Alexandra med sina fina blommor hänger snällt under fönstren med sin mössa, hals- puls- och benvärmare på en smala väggbiten mellan fönstren.Den sista september ska jag åka ner igen med tomma väskor på vägen dit och hämta hem mina flickor. Innan dess ska jag faktiskt unna mig lyxen att stor- och finstäda. Alla skåp och lådor ska gås igenom. Jag har redan börjat och det är inte klokt vad mycket jag hittar som jag har glömt att jag har. Och vad mycket jag kan slänga!! Jag stickar bara lite på kvällen och i morgon ska jag börja sy, något som jag just nu längtar efter.

2 kommentarer:

OttoPippi sa...

Eller så har du någon bokstavskombo.... Borde det inte finnas nån sån för folk som örfilar sina medpassagerare? :-) :-) :-)

Allvarligt talat så ser utställningen helt underbart läcker ut!!!

Är så stolt över dig....

teresa sa...

otroligt fina saker!
Tänk om fler tänkte som du o åkte kollektivt - heja!